Daily Archives: 16 Gusht, 2018

Vllasi tregon se për cilat tema nuk duhet të bisedohet në Bruksel

Vllasi

Njohësi i çështjeve politike në vend, Azem Vllasi thotë se sa i përket fazës finale të dialogut është krijuar një mjegull dhe rrugë qorre, e që si rezultat i kësaj nuk duket fundi i arritjeve të marrëveshjeve finale.