Daily Archives: 20 Gusht, 2018

“KOSOVA PËR SANXHKUN” URON BASHKËSINË ISLAME DHE BESIMTARËT ISLAM TË SANXHAKUT ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Logo

Kryetari OJQ   “Kosova për Sanxhakun”  Ismet Azizi, me rastin e festës së Kurban Bajramit ka uruar Bashkësinë Islame në Sanxhak dhe qytetarët e besimit islam .