Daily Archives: 30 Gusht, 2018

Deputetët e Bundestagut: Kufijtë janë të (pa)prekshëm

ballkani

Mundësia e korrigjimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë ka shkaktuar reagime të shumta. Deputetë të Bundestagut në Berlin vazhdojnë të jenë kundër ndryshimit të kufijve, por ka edhe zëra të tjerë.