Daily Archives: 9 Shtator, 2018

Partia e Aksionit Demokratik (SDA) dënon veprimet e ushtrisë serbe në Sanxhak

SDA

 

Partia e Aksionit  Demokratik të Sanxhakut dënon ashpër demonstrimin e forces  nga ushtria serbe,   fluturimin e sotshëm të avionëve ushtarakë serbë mbi Novi Pazar.

Mbahet simpoziumi “Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri”, cilësohet i rëndësishëm për poezinë epike

Simpoyiumi

 

 

Shoqata “Kosova për Sanxhakun”, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, të Rinisë dhe të Sporteve, ka organizuar simpoziumin shkencor “Lahutarët e Sanxhakut të Pazarit të Ri”.