Daily Archives: 15 Dhjetor, 2018

Kërstiq: “ Beteja për tokën në Serbinë jugore”

Орестије_Крстић

“ Njeriu më i vjetër  ballkanik dhe më konservativ dhe elementi i shëndoshë në  Evropë, shqiptari, është i lidhur ngushtë me tokën, me traditën e vet të prapambetur, me fanatizmin fetar dhe me tokën më të frytshme dhe më të mirë në territorin tonë

 

Me rastin e 100 vjetorit të themelimit  të  Mbretërisë së SKS dhe vazhdimit të projetit për  kolonizimit të  Kosovës dhe planet për shpërnguljen e shqiptarëve.