Daily Archives: 17 Dhjetor, 2018

Shtetet e BE-së në OKB: Ushtria e Kosovës e drejtë dhe sovrane

okb

8 Shtetet anëtare janë bërë bashkë për të përkrahur themelimin e Ushtrisë së Kosovës

Kongresmeni Engel: BE-ja t’ua liberalizojë vizat kosovarëve menjëherë, jo në vitin 2020

Eliot Engel

Kongresmeni amerikan, Eliot Engel është deklaruar për ushtrinë e Kosovës, taksën ndaj Serbisë dhe liberalizimin e vizave.
Kongresmeni amerikan, Eliot Engel vlerësoi se shumë gjëra të mira kanë ndodhur këtë javë në Kosovë, duke përmendur edhe formimin e ushtrisë së Kosovës.
Engel në një deklaratë dhënë për rtv21, e drejtoi gishtin nga Serbia duke thënë se është i zemëruar me të, pasi që ajo nuk po i përmbushë premtimet që i ka bërë dhe po tenton ta bllokojë Kosovën.