Daily Archives: 18 Dhjetor, 2018

Trump: Koha për një marrëveshje Kosovë – Serbi

thaci

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka bërë thirrje që Kosova dhe Serbia të shfrytëzojnë kohën e duhur për të arritur një marrëveshje pajtimi ndërmjet tyre.