Daily Archives: 20 Dhjetor, 2018

Nga Danubi i ftohtë, dolën frigoriferët me gra e fëmijë shqiptarë

ceda

A thua në kohët e krimeve që i kemi bërë në Kosovë, kishim larguar dallimin dhe kemi bërë ata të cilët gjatë Luftës së Dytë Botërore vrisnin 50 veta nga njerëzit tanë për një gjerman të plagosur dhe 100 të vrarë për një pushtues të vrarë.