Daily Archives: 22 Dhjetor, 2018

PROPAGANDË DESTRUKTIVE PËR QËLLIME PROPAGANDISTIKE DHE AGRESIVITETI PSIKOLOGJIK

isuff

Serbët dhunuan shqiptaren shtatë vjeçare, Ramize Murtezi Shala këtë dhimbje e sjellë nëpërmjet romanit

promovimi . Ramize Murtezi Shala

 

Sonte në librarinë Dukagjini është bërë promovimi i librit “Unë e përdhunuara” e autores Ramize Murtezi Shala. Libri flet për betejën jetësore të një nëne të përdhunuar gjatë luftës bashkë me dy vajzat e saj, njëra 10 e tjetra 7 vjeçare, për ta sjellë drejtësinë në vend dhe betejën për ta thyer heshtjen. Një libër ky i bazuar në ngjarje të vërtetë, histori të transmetuar edhe në disa dokumentarë në RTK, të realizuara nga autorja.