Daily Archives: 27 Dhjetor, 2018

Sanxhaku vetëvendos për fatin e vet!

Okupacija

 

 

Përfshirja e Sanxhakut në territorin e Mbretërisë SKS është kryer pa vullnetin dhe kundër interesave të qytetarëve të Sanxhakut