Daily Archives: 12 Prill, 2019

Fëmijët kroat në B dhe H  mësojnë për Kosovën e pavarur

auto_libriii1555017213

Megjithëse Bosnja dhe Hercegovina nuk e ka njohur Kosovën si shtet të pavarur, fëmijët kroat që rriten në kantonet e tyre mësojnë se kush është shteti më i ri në Evropë.