Daily Archives: 18 Prill, 2019

AGK: RAPORTI I “REPORTERËT PA KUFIJ” PASQYRON GJENDJEN REALE

images

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës shpreh shqetësim lidhur me gjetjet e organizatës “Reporterët pa Kufij” për gjendjen e lirisë së medieve në Kosovë.

20 – vjetori i vrasjes së refugjatëve kosovar në Mal të Zi

Milazim Pelaj

Më 18 prilli 2019 u mbushën plot njezet vjet nga dita e vrasjes së refugjatëve kosovar në Husaj të Rozhajë. Shteti i Kosovës duhet të jetë këmbëngules në kërkimin e drejtësisë për qytetarët e vet. Zyrtarë kosovarë duhet të kërkojnë nga shteti i Malit të Zi zbardhjen e këti krimi dhe vendosjen e drejtësisë, krim ky i cili është në kundërshtim më çdo ligj lufte dhe konvente për të drejtat e refugjatëve.