Daily Archives: 21 Korrik, 2019

Berisha i përgjigjet, Aleksander Vuçiqit!

Berisha

 

Aleksander Vuçiq presidenti i Serbisë në një koferencë  për shtyp akuzoi  ish presidentin Sali Berisha për mbështjetje të Kryemisntrit në dorheqje  dhe se po punon  direkt  për  krijimn “Shqipërinë e Madhe “.

Pse serbët nuk e botuan? Teoria e shkencëtarit shqiptar që provon lidhjet tona me Ilirët

Qabej

 

Teza e Nelson Çabej: Shqiptarët, ilirë që mbijetuan?! Shtypi shqiptar duket se i ka mëshuar fort një teze të Nelson Çabejt, tezë e cila konkurron përmes faktesh e provash shkencore, punimet e famshme të historinëve serbë mbi këtë temë, sidomos tezës së Garashinit dhe të historianes, Fanula Papazoglu.