Daily Archives: 29 Korrik, 2019

Sanxhaku drejt Statusit Special

sda 1

Kryetari i LDK Isa Mustafa dërgon telegram përshendetjeje Uglaninit

Me miratimin e Platformës për zgjidhjen e statusit të Sanxhakut dhe elementet themelore të politikës kombëtare boshnjake për të cilat ekziston pëlqimi i kësaj popullate, PAD-i (SDA) i Sanxhakut shënoi 29 vjetorin e themelimit dhe funksionimit.