Daily Archives: 29 Gusht, 2019

Zuvdija Hodžić dobitnik regionalne nagrade Teuta za ukupno književno djelo

zuvdia

Zuvdija Hodžić dobitnik je regionalne nagrade Teuta

Si jetonin shqiptarët në periudhën Osmane? Vijnë nga arkiva e Stambollit 350 mijë dokumente me rëndësi historike kombëtare

shqiptaret

Rreth 350 mijë dokumente që datojnë nga shek XV-XX me rëndësi historike kombëtare kanë ardhur nga Arkivi Qendror i Stambollit në formë dixhitale të cilat shumë shpejt do të jepen për shfrytëzim për të gjithë historianët dhe studiuesit.