Daily Archives: 5 Dhjetor, 2019

Çerçiz Loloçi: Për Shaban Muratin dhe librin e tij “Bosnja, një pikëpamje nga Tirana”

Ismail Kadare dhe Shaban Murati, vjeshte 2019

Të dymbëdhjetë botimet e publicistit dhe diplomatit të njohur Shaban Murati janë një ngjarje më vete në hapësirën shqiptare dhe kjo ndodhi edhe me librin më të fundit të tij ‘Bosnja, një pikëpamje nga Tirana’, në shqip dhe në gjuhën boshnjake, mbështetur nga fondacioni kulturor ‘Alsar’.