Daily Archives: 9 Dhjetor, 2019

PËR DY DITË ROZHAJA NË MAL TË ZI, U BË QENDRA E PROMOCIONIT KULTUROR SHQIPTAR

Rozhaja dy dite

Rozhaja është komunë në Malin e Zi, me 35 mijë banorë, shumë e shtrirë për sa i takon sipërfaqes, në 431, 6 km katrorë . Kjo komunë është e  vendosur në anë të lumit Ibri dhe në faqe të bjeshkëve  dhe maleve me pisha, pikërisht në trekëndëshin Serbi-Kosovë-Mali i Zi.