Daily Archives: 10 Dhjetor, 2019

Plani i erret i Serbise per shpopullimin e Medvegjes dhe heshtja e shtetit shqiptar

RRENJËT ILIRO-DARDANE S’SHKULEN KURRË – ATY TOKA E QIELLI FLASIN SHQIP

haklaj

-Kujtesë historike për sanxhakët e Pazarit të Ri dhe Nishit.

-Dy treva të lashta të Qytetërimit Iliro-Dardan që nuk shuhen.

-Pushtuesit barbarë nuk mundën ta ndryshojnë ADN Arbërore e ta zvogëlojnë gravitetin shqiptar.

-Sanxhaku i Pazarit të Ri- Sebrenica e Parë.