Daily Archives: 2 Prill, 2020

Komiteti i Bashkimit Evropian për Sanxhak është gjithnjë e më i domosdoshëm

enis-imamovic-2-640x330-640x330

 

Lidhur me sulmin e fundit të Qeverisë së Republikës së Serbisë ndaj  institucioneve nacionale boshnjake dhe në institucioneve me  rëndësie të veçantë për boshnjakët në Sanxhak, duke pezulluar demokracinë dhe vendosjen e  pushtetit autoritar  “okupues”, deputeti i Partisë së Aksionit Demokratik( SDA) të  Sanxhakut  Enis Imamoviq u dërgoi  letër zyrtarëve të BE, në të cilën  ndër të tjera tha: