Daily Archives: 5 Prill, 2020

Uglanin: Korona do të kalojë, mbetet  nacionalizmi  serbomadh  armik i vazhdueshëm

uglanin sot

  

Presidenti PAD-it (SDA) të Sanxhakut Sulejman Uglanin deklaroi se “efektet anësore” të gjendjes së jashtëzakonshme për shkak të pandemisë të koronavirusit janë, para së gjithash, të një natyre ekonomike, ato vijnë dhe paraqesin kërcënim objektiv për qytetarët e Sanxhakut.