Daily Archives: 1 Korrik, 2020

FITUAT BESIMIN E RINISË SË SANXHAKUT DHE MERGIMTARËVE BOSHNJAK E SHQIPTARË NË BAVARI

rbt

Në vend të urimit!

 Ju, Dr. Sulejman Ugljanin dhe partia e juaj, SDA,

 

 

SHQIPTARËT NË BOSNJE-HERCEGOVINË DHE BETEJA E SHTETIT BALLKANAS NDAJ COVID-19

haxhib.

Sokol Paja
Prof. Dr. Ilirijana Haxhibeqiri – Karabdić, Shefe e Kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Sarajevës, rrëfen ekskluzivisht për gazetën Dielli, Organ i Federatës Panshqiptare të Amerikës VATRA, New York, betejën që po zhvillon Bosnje-Hercegovina ndaj pandemisë globale Covid-19 dhe kryesisht gjëndja në Sarajevë. Me Prof. Dr. Ilirijana Haxhibeqiri – Karabdić bisedoi gazetari i Diellit Sokol PAJA.