Portali ynë transmeton fjalimet nga parlamenti i Serbisë

yutube

Lexues të nderua në të ardhmen do t’i transmetojm fjalimet e deputetëve ttë Sanxhakut dhe Luginës në parlamentin serb.

 

Përtali Kosova për Sanxhakun, nëpërmjet kanalit të vet në yutube, do të mundohet ti përcle deri tek ju fajalimet e deputetëve të Luginës së preshevës dhe Sanxhakut.

yutube