Shefket Hukiq, me prejardhje nga Uglla e Peshterit synon ulëse në parlamentin e R. së Kosovës

Shefket Hukiq

 

Koalicioni SDA- BSDAK, në këto zgjedhje  parlamentare, përveç me kandidat boshnjak   në listën e  tyre ka edhe  shqiptarë.

Në këtë listë është edhe  Shefket Hukiq ( Hukaj) nga Uglla legjendare e Peshterit.  Shefket Hukiq Hukaj, që nga themelimi i PAD ( SDA) është anëtarë i devotshëm i kësaj partie. Nga këto zgjedhje ai shpreson shumë sepse lista e këtij koalicioni ka edhe shqiptar   nga  viseve të ndryshme të Kosovës, pret që do të votohet  dhe do ia arrijë të hyjnë në parlament dhe të jep kontributin e tij në  ndërtimin e shtetit të Kosovës.

Shefket Hukiq