“Kosova për Sanxhakun” Uron Fiter Bajramin!

Logo

 

Me rastin e Festës së Fitër  Bajramit, Kryesia e OJQ “Kosova për Sanxhakun”, ka uruar këtë festë madhështore.

Në mesazhin e urimit thuhet:

Në emër të OJQ-së “Kosovës për Sanxhakun” anëtarësisë sč saj, mbështetësve dhe të gjithë myslimanëve në Sanxhak   dhe Kosovë  uron Fitër Bajramin!

Dëshirojmë që Fitër Bajramin  të gjithëve të na sjellë paqč,  gëzim, shëndet,lumturi dhe mirëqenie, dhe së bashku ta festojmë me familjen, të afërmit, fqinjët dhe miqtë.

OJQ “Kosova për Sanxhak”

Kryesia