Ftesë për pjesmarrje në konferencë kushtuar Ferat Dragës

Ferhat Bej Draga

Ftoheni të  pjesë në konferencën kushtuar Ferat Dragës (1880-1944) me rasti e 73 vjetorit të rënies së tij heroike që organizohet nga Shoqata “Kosova per Sanxhakun” dhe Komuna e Mitrovicës.

Vendi: Qendra e Kulturës “Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë.

Koha: E premte, 8 Shtator 2017,

ora 2 pasdreke.

Pjesëmarrës: Personalitete politike e historianë nga Prishtina, Shkupi, Tirana dhe Novi Pazari e Rozhaja. si dhe publik i gjërë nga Mitrovica, Vushtrria e Skënderaj.