Sanela Sadiković nga Zyra e Kryeministrit, flet për projektet e mëdha të cilat i udhëheq për komunitetet pakicë (video)

sanela-sadikovic-768x457

Sanela Sadiković nga Zyra e Kryeministrit, flet për projektet e mëdha të cilat i udhëheq për komunitetet pakicë

 

Në emisionin InfoZonë, prodhim i Gazetës InfoPress për RTK 3, i udhëhequr nga gazetari Nehat Shaqiri ishte i ftuar Sanela Sadiković, me të cilën u fol për komunitetet joshumicë në Kosovë dhe për punën që bënë ajo në Zyrën e Kryeministrit.Ajo në këtë emision ka treguar për projektet konkrete të cilat udhëhiqen nga kjo Zyrë dhe shpërndarjen e tyre për të gjithë komunitetet joshumicë në Kosovë.Sanela vjen nga komuniteti boshnjak, dhe për më shumë ndiqeni intervistën e saj dhënë për InfoZonë.

Video