Ali Daci , do të nderohet me titullin qytetar Nderi i Pejës!

Shoqata ” Kosova për Sanxhakun”, anëtarësia dhe simpatizatët e saj,  kanë arsye të veçantë të jenë të lumtur dhe të nderuar nga komuna e Pejsës me rastin e dekorimit të anëtarit të kryesisë Ali Dacii , me tiullin Qytatar Nderi të Pejës.

logo 2

Shoqata konsideron se ky është nderimi më i madh deri më tani që e konsoideron nderim të veti.

Ali Daci edhe më herët dhe gjatë gjith jetës dhe veprimtarisë së tij u shqua në luftën pë realizimin e të drejtave  të shqoiptarëve jo vetëm në Sanxhak , por edhe jasht tij, pra në Krahinaën e Plavës e Gucisë, Krajës e Ulqint, Rozhajës por edhe më gjerë.

Jemi krenar me ty i dashur Ali Daci, shoqata  ” Kosova për Sanxhakun ” .

Kyetari  Ismet Azizi

Alio daci