140-VJETORI I BETEJËS SË NOKSHIQIT

Akademi përkujtimore 140-VJETORI I BETEJËS SË NOKSHIQIT DHE MBROJTJA E PLAVËS DHE E GUCISË NGA PUSHTIMI I MALIT TË ZI Pejë, më 18 janar 2020 Hartues i projektit: Prof. Dr. Zymer Ujkan Neziri