Nata më e vështirë në Novi Pazar

mirsad-djerlek-e1593723251803-678x381

 

Për shkak të pasojave të koronavirusit, rreth 10 persona vdiqën në Novi Pazar gjatë natës, së brëmshme tha për TV Prva koordinatori i spitalit në Novi Pazar, Dr. Mirsad Xherlek.

 

Siç deklaroi ai, këta janë pacientë të moshuar dhe siq theksoi asnjë i ri nuk ndërroi jetë.

 

Përndryshe, një ekip mjekësh nga Bosnja dhe Hercegovina po arrijnë sot në Novi Pazar për të ndihmuar ta luftojnë koronavirusin.

 

Dr. Xherlek shtoi se jo gjithçka është aq e zezë, sepse më shumë se 80 njerëz nga Novi Pazar ishin kuruar.

 

Burimi: Nova.rs