Tribunë: Sanxhaku dhe mardhënjet Kosovë Bosnjë dhe Hercegovinë

Capture

Në Mitrovicë në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica” u mbajt tribunë e hapur me qytetarë e organizuar nga organizata “Kosova për Sanxhakun”.Tema e tribunës ishte Sanxhaku dhe mardhënjet Kosovë Bosnje dhe Hercegovinë.

Musafir i tribunës ishte rektori i Universitetit të Tuzllës Prof. Dr. Enver Haliloviq, i cili foli për temën Sanxhaku dhe  mardhënjet Kosovë Bosnje dhe Hercegovinë.
Në sallën e qendrës kukturore ” Rexhep Mitrovica ” pran një numri të madhë të qytetarëve , Prof. Haliloviq së pari përgëzoi themelimin e Organizatës dhe uroi punë të mbarë, mandej shprehu bindjen se kjo organizatë është themeluar në momentin e duhur për shkak të mos funksionimit të mardhënjeve tejet të e nevojshme , së pari në mes Kosovës dhe Sanxhakut e edhe më tepër me Bosnjën dhe Hercegovinën.

Xhirimi i tribunës në Youtube

youtube-logo-full_color