PAZARI I RI, 1943 Kur Sanxhaku frymonte shqip, dhe valonte Flamuri Shqiptar. – Copy

Nxënëst e shkollës " Naim Frashëri " në pazarin e Ri, 1942

Lini një Përgjigje