Aqif Ef me Bashkshorten

Me rastin e 77 vjetorit të  ekzekutimi i Aqif Blytës dhe Ahmet Dacit 

“Unë do të kthehem në Pazarin e Ri, le të bëhet si të bëhet!” “Mos Aqif, do të vrasin komunistët!” – i kishte thënë Biko; “Nëse jam fajtor, le të më vrasin, More »

Sabri Alidemi

Përkrahje financiare për shoqatën ” Kosova për Sanxhakun” nga Llozana , Zvicërr

Përkrahje financiare për shoqatën ” Kosova për Sanxhakun” nga Llozana , Zvicërr Veprimtarët tanë nga Zvicrra, me iniciativë të Prof. Sabri Alidema nga Pozharani i Vitisë me qëndrim në Zvicërr, mblodhën dhe More »

shaban-murati-905x395

Bazë e re ajrore serbo-ruse në Trebinje të Bosnjës

“Pse po shpenzon Serbia 150 milionë euro mes askundit? Jemi para një zhvillimi të rrezikshëm dhe me pasoja, sidomos për 4 shtetet e NATO-s në rajon” Bazë e re ajrore serbo-ruse në More »

rozhajasit

NGA JETA NË MALËSINË E ROZHAJËS

Ali Daci : Sa shqiptarë do të regjistrohen në komunën e Rozhajës në regjistrimin e ardhshëm? More »

hasim-mekic-696x469

GODIŠNJICA PRESELJENJA NA AHIRET DR. HASIMA MEKIĆA

30. 06, 2021, se navršava godinu dana od preseljenja na ahiret prof. dr. Hasima Mekića. More »

Category Archives: Videot

Vesel Ali Daci, Dacaj Rozhajë, pjesa e I- rë ( video)

Screenshot (54)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Vesel Ali Daci , Dacaj, Rožaje , Sandžak, Crna Gora . deo I.

Bajazit Cecunjanin, pjesa e I rë , Plavë

Screenshot (41)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Bajazit Cecunjaj, Bogajiq, Plavë

 

Bajazit Cecunjanin, pjesa e II të, Plavë

Screenshot (41)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi Bajazit Cecunjaj, Bogajiq, Plavë.

 

Rizah Gruda (1946), Guci, me vendbanim në Novi Pazar (Pjesa e I-rë)

Screenshot (39)

Rizah Gruda (1946), Guci, me vendbanim në Novi Pazar (Pjesa e I-rë)

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi Rizah Gruda (1946) Guci, me vendbanim në Novi Pazar korrik 2019 Rizah Gruda (1946) Gusinje, mesto stanovanja në Novi Pazar Avust 1919

 

7pa5 – Shqiptaret e Sanxhakut – 24 Korrik 2017 – Vizion Plus

IsmetAzizi54654
7pa5 – Shqiptaret e Sanxhakut – 24 Korrik 2017 – Show – Vizion Plus

 

Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku, pjesa e III-të ( video)

Safet Ademoviq - Cako - Copy

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi
Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku. U lind në vitin 1959 në Novi Pazar. Nga viti 1961 jeton në Shkup

 

Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku, pjesa e II-të ( video)

Safet Ademoviq - Cako - Copy

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi
Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku. U lind në vitin 1959 në Novi Pazar. Nga viti 1961 jeton në Shkup

Jonuz Shkreli, (1948) Novi Pazar, Sanxhak, pjesa e III- të (video)

Screenshot (35)
Jonuz Shkreli, Novi Pazar, Sanxhak, pjesa e III- të

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

 

Jonuz Shkreli, Novi Pazar, Sanxhak pjesa e I rë

Jonuz Shkreli, Novi Pazar, Sanxhak pjesa e I rë

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi

Ja sam Joniz Shkreli, rodjen sam  13 08 1948 godine  ovde u Pazaru. Moje ime je Jonuz Škrijelj /Jonuz Shkreli/ i rođen 13.08.1948. godine ovdje u Pazaru.

 

Safet Ademoviq – Cako, Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku, pjesa e I-rë (video)

Safet Ademoviq - Cako - Copy

 

Histori të vjetra nga njerëz të vjetër – Stare priče starih ljudi Safet Ademoviq,- Cako, me vendbanim në Shkup, me prejardhje nga Sanxhaku. U lind në vitin 1959 në Novi Pazar. Nga viti 1961 jeton në Shkup