Daily Archives: 30 Nëntor, 2015

Organizata “ Kosova për Sanxhakun” priti për vizitë rektorin e Universitetit të Tuzllës

6

Sot në lokalet e Universitetit “ Hasan Prishtina“, udhëheqësit e organizatës “Kosova për Sanxhakun“, ishin nikoqir të Rektorit të Universitetit të Tuzllës. Në mungesë të lokaleve të saja, Organizata në fjalë takimin e realizoi në lokalet e Parlamentit Studentor, në një ambient të ngrohtë dhe vëllazëror.