Daily Archives: 17 Dhjetor, 2015

BEOGRAD, ATY KU SHQIPTARËT NUK GUXOJNË TË DEKLAROHEN AS TË FLASIN SHQIP

Beogrda

Beograd, aty ku shqiptarët nuk guxojnë të deklarohen as të flasin shqip
“Nuk e mbaj mend një rast të vetëm që kur jam deklaruar si shqiptare në Beograd”, thotë një shqiptare e lindur dhe rritur në kryeqytetin e Serbisë. Këtë përjetim e thotë vetëm një nga shqiptarët që jeton në Beograd. Ajo pohon se mbi 1 mijë shqiptarë jetojnë në Beograd.