Daily Archives: 18 Dhjetor, 2015

Ja si mbrohen të drejtat e shqiptarëve dhe boshnjakëve në parlamentin serb

Enis-Imamović

Struktura nacionale e gjyqësorit mbetet edhe më tutje në dëm të shqiptarëve dhe boshnjakëve

 

Në seancën e sotme të parlamentit serb deputeti i PAD (SDA) Sanxhakut Enis Imamoviç i bëri thirrje ministrit të Drejtësisë Nikola Selakoviç të pezullojë procedurën e zgjedhjes së funksioneve gjyqësore dhe kështu të parandaloj një shkelje të rëndë të Kushtetutës dhe të ligjit ndërkombëtar në dëm të popullit boshnjak dhe shqiptar.