Daily Archives: 24 Dhjetor, 2015

Binjakëzimi qytet është një shembull i mirë i bashkëpunimit

Urat

 

Është për t’u  mirëpritur  nënshkrimi i i binjakëzimit të qytetit të Vranjës dhe Novi Pazarit dhe qyteteve tjera, cilët do qofshin ato.