Daily Archives: 28 Dhjetor, 2015

Arsimi dhe edukimi në  Sanxhak 1877 – 1912

arsimi

 

Arsimi dhe edukimi në sanxhakun e Novi Pazarit (Jeni Pazar)

Shkruan: Prof. Dr. Nexhati Demir