Daily Archives: 29 Dhjetor, 2015

Davutoglu akuzohet për ndarjen e Bashkësisë islame

Dautoglu

 

 

Portali Sanxhak Press, i afërt me Bashkësinë Islame në Serbi dhe Myftiun Muamer Zukorliq, ka akuzuar sot në tekstin  me titull “Vizita Jusufpahiqit  dhe krijesës parafetare e Dautoglu konfirmoi se ka kurdisë ndarjen e BI”, Kryeministrin turk Ahmet Davutoglu për ndarjen e  Bashkësinë islame.