Daily Archives: 20 Janar, 2016

Në shenjë të 71 vjetorit të vrasjes së Aqif Blytës

Acifefendija

 

Sanxhaklinjtë dhe shqiptarët e Kosovës janë vëllezër të pa ndarë. Prandaj, ka qenë dhe është e natyrshme që historikisht të jenë pranë njëri-tjetrit. Është e rëndësishme të thuhet se shqiptarët e Kosovës, sanxhaklinjtë por edhe turqit në Kosovë e Maqedoni, ndërmjet dy luftërave botërore, ishin të lidhur ngushtë mes veti. Lidhja është krijuar nëpërmes partisë së përbashkët Xhemijet al-Islami.