Daily Archives: 22 Janar, 2016

Homazhe pranë pllakës përkujtimore të atdhetarit, diplomatit dhe ushtarakur Aqif Blyta

HOMAZH 3

 

Delegacioni nga Kosova  dhe Sanxhaku  në mënyrë të organizuar kanë bërë homazhe pranë pllakës përkujtimore të atdhetarit, diplomatit dhe ushtarakur Aqif  Blyta  në qenderen e qytetit.