Daily Archives: 31 Janar, 2016

Serbia prej vitesh e ka fshehur nën rrogoz problemin e Sanxhakut

Sanxha-harta

Edhe pas më  tepër se 5 vite e njejta situatë.  Po editojmë një shkrim i cili edhe sot është aktual .

Mosmarrëveshjet dhe konfliktet në Sanxhak nuk janë vetëm konflikte mes Laiqit dhe Uglaninit, por po bëhen konflikt i një pakice me shtetin. Faj ka edhe qeveria në Beograd, e cila ka refuzuar ta shohë realitetin në sy.