Daily Archives: 4 Shkurt, 2016

“Kosova për Sanxhakun” bëri thirrje autoriteteve që urgjentisht të sqarohet e vërteta për zhdukjen e Ismet Kanjizhës

Logo

 

I nderuar Ministër – Skender Hyseni

Të nderua zavens ministra, zyrtarë  të lartë të Ministrisë së Brendshme të Republikës së Kosovës

Pjesëtarë të shoqërisë civile nga Bosnja në Kosovë për të diskutuar lëvizjen e lirë

viza

Përfaqësues të Organizatave të Shoqërisë Civile, mediave, dhe artistë nga Bosnja dhe Hercegovina, më 4 dhe 5 shkurt do ta vizitojnë Kosovën, qëllimi i së cilës vizitë është është vazhdimi i iniciativave, të cilat do të avokojnë për lirinë e lëvizjes në mes të Kosovës dhe Bosnje e Hercegovinës.