Daily Archives: 7 Shkurt, 2016

Komuna e Gjakovës nderon me mirënjohje “Post Mortum” atdhetarin Aqif Blyta

Mirenjohje  Aqif Blytes nga Kryetarja e Gjakoves , M. Kusari

“Post Mortum” është mirënjohja që ka ndarë të shtunen ( 6 shkurt) komuna e Gjakovës për atdhetarin, Aqif Blyta. Në një tryezë shkencore që u mbajt sot për nder të Blytës, pjesëmarrësit patën dhe një kërkesë për presidenten e vendit Atifete Jahjaga.

Në Gjakovë u  mbajt tryezë shkencore kushtuar Aqif   Blytës

Tribuna

 

 

Të shtunën (6 shkurt)  në pallatin kulturës  Asim Vokshi në Gjakovë është mbajtur tryezë shkencore me temën: Aqif  Blyta dhe mbrojtja e Pazarit të Ri.