Daily Archives: 12 Shkurt, 2016

I hiqet emri rrugës Radovan Zogoviq, zëvendësohet me Lorenc Antoni

lorenc

Ka ndodhur një akt i shëmtuar në kryeqytet. Rruga që mbante emrin e mikut të dëshmuar të shqiptarëve, Radovan Zogoviq, tani quhet Lorenc Antoni. Për këtë ka reaguar Shoqata e Malazezëve të Kosovës.

Radovan Zogoviç: Ardhësit – Këngët e Ali Binakut

Radovan Zogović

 Në tridhjetëvjetorin e paraqitjes së tyre publikut, që, edhe ne, pasardhësit e Binqeve, po i botojmë – si edicion të veçantë dhe në të dyja gjuhët – “Ardhësit – Këngët e Ali Binakut”.