Daily Archives: 20 Shkurt, 2016

Delegacioni nga Sanxhaku  vizitoi  Prekazin(video)

DSCF0161

 

 

Delegacioni nga Sanxhaku, me në krye Sekretarin gjeneral të Këshillit Kombëtar Boshnjak, Ahmedin Shkrijel, i shoqëruar nga udhëheqësit  organizatës “ Kosova për Sanxhakun “, kanë vizituar Prekazin, me ç’rast ata kanë bërë homazh tek varri i komandantit legjendar Adem Jashari dhe kanë vizituar kullën e Jasharajve, në të cilën ishin vra nga policia kriminale serbe anëtarët e familjes së Shaban Jasharit.

Delegacioni nga Sanxhaku  vizitoi  Polluzhën(video)

DSCF0256

 

 

Delegacioni nga Sanxhaku, me në krye Sekretarin gjeneral të Këshillit Kombëtar Boshnjak, Ahmedin Shkrijel, i shoqëruar nga udhëheqësit  organizatës “ Kosova për Sanxhakun “, kanë vizituar Polluzhën, me ç’rast me rastin e 71 vjetorit të vrasjes ata kanë bërë homazh tek varri i komandantit legjendar Shaban Polluzha dhe kanë vizituar të birin Ramadanin.