Daily Archives: 4 Prill, 2016

Kërkohet nga Këshilli i Sigurimit të OKB-së dërgimi i forcave ndërkombëtare

bnv 1

Këshilli Kombëtar Boshnjak (bnv), i kryesuar nga Sulejman Ugljanin, miratoi vendimin për pozitën e boshnjakëve në Serbi, me të cilin i bën thirrje Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara t’i dërgoj   forcat   ndërkombëtare  për të parandaluar  konfliktin dhe  t’i  mbrojtur boshnjakët nga  terrorit, shtypja dhe asimilimi .