Daily Archives: 17 Prill, 2016

Djegja e flamujve është akt urrejtje

Logo

 

Organizata “ Kosova për Sanxhakun” shpreh shqetësim të thellë dhe dënon ashpër, shfaqjen e akteve vandale, djegien e  flamujve kombëtare të Kosovës e të Shqipërisë në Podgoricë.