Daily Archives: 28 Prill, 2016

“Kosova për Sanxhakun” uron PAD-in (SDA) dhe BDB-ke (BDZ)

Logo

 

“Kosova për Sanxhakun”  përgëzon dy partitë politike nacionale PAD (SDA)  dhe BDB (BDZ)  për suksesin në zgjedhjet lokale dhe parlamentare. Me dëshirën që përfaqësimi të jete autentik dhe në parlament të mbrohen të drejtat nacionale e kombëtare të Boshnjakëve dhe pakicave tjera në Serbi, deputetëve boshnjak ju dëshirojmë sukses në arritjen e objektivave të tyre demokratike.