Daily Archives: 10 Maj, 2016

Serwer: Serbia më shumë ka problem me Bosnjën se me Kosovën

daniel-serwer_

Serbia është e rrethuar me shumë probleme dhe jostabilitet, por sfida kryesore për të në të ardhme do të jetë Bosnja, e jo Kosova, vlerëson analisti i çështjeve të Ballkanit, Daniel Serwer.