Daily Archives: 18 Maj, 2016

Të njihemi me Flamur Gashin, ish ambasadori i Shqipërisë në B dhe H (video)

flamur

Flamur Gashi u lind më 10 qershor 1969, në Pejë, Kosovë. Ka perfunduar Fakultetin e Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe në Prishtinë. Kontributi i tij është i njohur dhe në fushën e gazetarisë dhe atë të studimeve politike.